ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد نحوه فعالیت ادارات البرز اعلام شد؛ بازگشت به روال عادی از ۳۰ خرداد + جزییات ساعت کاری دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد ابوترابی: پیام رهبر انقلاب نشانه تکیه نظام بر خرد جمعی است حمایت طوایف بلوچ از پیام رهبر انقلاب اسلامی بیانیه شورای عالی امنیت ملی درباره تفاهم ایران و آمریکا

تجهیز خوابگاه‌های متأهلی در راستای اجرای قانون جوانی جمعیت

تجهیز خوابگاه‌های متأهلی در راستای اجرای قانون جوانی جمعیت عضو هیأت‌رئیسه کمیسیون فرهنگی مجلس گفت:‌ تجهیز خوابگاه‌های متأهلی توسط وزارت علوم از جمله اقدامات دستگاه‌های مسئول در اجرای جوانی جمعیت بوده است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۸ - ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 08
کد خبر: ۱۳۲۶۵۳

به گزارش راهبرد معاصر زهره‌السادات لاجوردی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به نشست امروز کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: در جلسه امروز دستگاه‌های مسئول در اجرای قانون جوانی جمعیت در کمیسیون حاضر شدند و گزارشی را از میزان اجرای این قانون در شش ماهه گذشته به اعضا ارائه کردند.

وی افزود: طبق گزارش‌های ارائه شده، تعدادی از دستگاه‌های مسئول کار نوشتن و تدوین آئین‌نامه‌های اجرایی این قانون را انجام می‌دهند و تعداد دیگری از دستگاه‌ها نیز کار اجرای قانون را در مراحل جلوتر در دستورکار دارند.

عضو هیأت رئیسه کمیسیون فرهنگی مجلس اظهار داشت: از جمله اقداماتی که در شش ماهه گذشته انجام شده فعالیت مراکز مشاوره در وزارتخانه‌های علوم و بهداشت و ارائه مشاوره به زوج‌های جوان و جوانان براساس فرهنگی ایرانی ـ اسلامی است.

لاجوردی خاطرنشان کرد: همچنین در مورد خوابگاه‌های متأهلی، وزارت علوم خوابگاه‌های متأهلی را در این باره تجهیز کرده و ساخت خوابگاه‌های متأهلی جدید در دستورکار این وزارتخانه است.

وی افزود: علاوه بر گزارش‌های شفاهی، گزارش‌های مکتوب از اجرای قانون جوانی جمعیت از سوی دستگاه‌های مختلف به کمیسیون ارائه شود و اگر هم قانون در مواردی اجرا نشده، باید دلایل آن از سوی دستگاه مربوطه ذکر شود.

کلمات کلیدی: کمیسیون فرهنگی
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار